Role: Associate Directeur

Mark werkt sinds 2004 in recruitment en heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, met als hoogtepunten dat hij &;Rookie of the Year' werd in zijn eerste recruitmentbaan en in zijn eerste werkjaar. Hij is ook erg trots op het behalen van de onderscheiding, Team of the Year, Benelux Frankrijk in 2014 en 2015. 

Mark was vervolgens Managing Partner bij R2 Group en speelde een belangrijke rol in de groei van het bedrijf tot de overname door Gravitas. De overname heeft hem de kans gegeven om zich verder te focussen op management en hij houdt ervan om mensen te ondersteunen en te begeleiden.
Ambitieuze groeidoelstellingen maken hem enthousiast en hij is ervan overtuigd dat de infrastructuur en middelen van Gravitas hem in staat stellen te doen waar hij het beste in is: winstgevende teams opbouwen en zijn consultants helpen hun carrière te ontwikkelen, nauw samenwerken met nieuwe klanten en hun klantenportefeuille uitbreiden.

Mark heeft een diepgaande passie voor recruitment en gelooft sterk in het principe van "eerlijk loon voor hard werken." Hierdoor kun je beloond worden en je eigen carrièrepad opbouwen op basis van je prestaties. Buiten het werk gaat Mark graag naar de sportschool, maar het liefste brengt hij tijd door met zijn zoontje.

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Site by
Zoek 20 vacatures

Zoek 20 vacatures