IT-recruitmentbureau - Gespecialiseerde wervingsoplossingen

Gravitas Recruitment Group is een prijswinnend, internationaal IT-recruitmentbureau met een toenemende aanwezigheid in Nederland. 

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen? 

 • Wij zijn gespecialiseerde recruiters die je helpen bij het vinden van getalenteerde en ervaren IT-gerelateerde professionals and software developers, zoals .NET, JavaScript en PHP-experts.
 • We bieden oplossingen voor freelancers en personeel in vast dienstverband.
 • Onze service is volledig afgestemd op jouw wensen. We beginnen met luisteren naar wat jij nodig hebt en geven advies, voordat we een plan van aanpak opstellen.
Neem contact op

Waarom samenwerken met Gravitas

Bij ons doen we het anders, en dat merk je. We zijn proactief, vriendelijk en zetten ons in voor uitstekende service. Hier zijn een paar redenen waarom Gravitas zich onderscheidt van andere recruiters:

Specialisten in IT-recruitment: Onze consultants zijn gespecialiseerd in specifieke gebieden binnen IT en software development. Ze bouwen waardevolle expertise op en bieden waardevolle inzichten en begeleiding aan een breed scala aan bedrijven.

Snelheid zonder in te leveren op kwaliteit: Ons netwerk van IT-professionals geeft bedrijven toegang tot getalenteerde kandidaten in heel Nederland.

We werken efficiënt, met behulp van geavanceerde technologie, automatisering en een prijswinnend compliance- en operationeel team.

Wij doen recruitment op de juiste manier: We hechten veel waarde aan integriteit. We luisteren, stellen de juiste vragen, communiceren openlijk en moedigen feedback aan. Onze processen zijn duidelijk en transparant, en we volgen strikte compliance-procedures om vertrouwen op te bouwen. Wij leveren geen half werk!

Lees verder

Waar we je mee kunnen helpen

Hoe we dat doen

Wanneer je besluit om met ons samen te werken, beginnen we met het plannen van een adviesgesprek. Zo proberen we inzicht te krijgen in je wensen of je project en bespreken we eventuele uitdagingen. We stellen je een aantal vragen over de functies en verantwoordelijkheden en over je bedrijfscultuur. Dit zal ons helpen om een passende oplossing en tijdlijn te creëren. We begeleiden het gehele recruitmentproces van begin tot eind. 

Individuele rollen

 • Toewijzing van een ervaren IT-recruitment specialist. 
 • Er wordt regelmatig gecommuniceerd om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de voortgang.
 • Aantrekken en zoeken van kandidaten, toegang tot ons netwerk, adverteren en nog veel meer. 
 • Kwalificatie van geïnteresseerde kandidaten.
 • Het opstellen van een shortlist van de beste talenten, klaar om door jou beoordeeld te worden.
 • Communicatie met kandidaten om hen geïnteresseerd te houden en tegelijkertijd de reputatie van jouw merk te versterken door de bedrijfscultuur en voordelen te benadrukken.
 • Het organiseren van sollicitatiegesprekken en het voorbereiden van kandidaten op het proces.
 • Contacten onderhouden over succesvolle sollicitatiegesprekken.
 • Onderhandeling over het voorstel.

Team, project of afdeling inhuren

 • Hetzelfde als voor individuele functies 
 • Toewijzen van een vast contactpunt om administratieve rompslomp te verminderen en de communicatie soepel te laten verlopen. 
 • Opstellen van een breder actieplan op basis van jouw wensen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het prioriteren van functies, aanbevelingen voor targeting en inzichten om je te helpen het beste talent aan te trekken. 
 • Een team van gespecialiseerde recruiters aanstellen om in te huren voor jouw project, hun specialistische vaardigheden afstemmen op jouw IT-rollen. 
 • Regelmatige vergaderingen en rapporten om de voortgang, tactieken en prestaties te bespreken. 

Wil je weten waarom we zo'n goede reputatie hebben in de recruitmentwereld? Neem gerust contact op met ons recruitmentteam voor een vrijblijvend gesprek over jouw wensen.

Gespecialiseerde wervingsoplossingen

Oplossingen voor functies in vast dienstverband

We helpen je om personeel in vast dienstverband te vinden, zodat je de juiste IT-professional voor jouw functie krijgt. We begeleiden het proces van begin tot eind. Lees meer over ons recruitmentproces en onze diensten voor het vinden van personeel voor functies in vast dienstverband.

Freelance recruitmentoplossingen

We helpen ook bedrijven die op zoek zijn naar personeel op interim-basis met onze flexibele recruitmentoplossingen voor freelancers. We helpen je de juiste freelancer te vinden met deskundig advies. Lees meer over ons recruitmentproces en onze freelance recruitmentdiensten.

Dit is Gravitas

Freelancers op project
541
Landen
5
Medewerkers
255+
Kantoren wereldwijd
8
Omzet 2022
€88,2m
Opgericht in
2010

Inzichten in wervingsoplossingen

Hiring Advice
Nieuw8 maanden geledenTech talent: Top tips om het beste tech talent te vinden

Een sterke strategie voor het aantrekken van kandidaten kan het verschil maken bij het vinden van de juiste persoon...

Hiring Advice
Nieuw8 maanden geledenInzichten: Invloed van marktveranderingen op tech recruitment in 2024

De tech-industrie blijft zich snel ontwikkelen. In dit artikel onderzoeken we hoe de veranderingen in de markt van...

Awards & onderscheidingen

We hebben talloze prijzen gewonnen voor ons werk. Bekijk onze pagina met awards.

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Site by
Zoek 20 vacatures

Zoek 20 vacatures