Recruitmentbureau voor banen in vast dienstverband in de IT-sector

Sinds 2010 zijn we wereldwijd actief in het ondersteunen van bedrijven bij het invullen van banen in vast dienstverband, met een specifieke focus op software development.

We werken samen met bedrijven door heel Nederland en we beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten.

Lees meer over onze diensten

Hoe we kunnen helpen met het vinden van personeel voor functies in vast dienstverband

  • Als gespecialiseerde IT-recruiters helpen we je gekwalificeerde en ervaren IT-specialisten aan te nemen, met bijvoorbeeld expertise in .NET, JavaScript en PHP. 
  • We bieden op maat gemaakte oplossingen voor functies in vast dienstverband.
  • Door goed te luisteren en helder te communiceren vinden we IT-specialisten die passen bij jouw bedrijfscultuur.

Ons team is gespecialiseerd in het vinden van personeel voor functies in vast dienstverband of interim-kandidaten. Bekijk hier onze diensten voor het vinden van freelancers of interim-personeel.

Waarom kiezen voor Gravitas

We zijn trots om anders te zijn dan andere recruitmentbureaus voor functies in vast dienstverband, dankzij onze vriendelijke, proactieve en transparante aanpak. Wat maakt ons anders?

IT-recruitment experts: Onze recruitmentconsultants specialiseren zich elk in één technologisch gebied, zodat ze hun kennis kunnen opbouwen en inzichten kunnen delen met onze klanten.

Snelheid in balans met kwaliteit: We zorgen ervoor dat we onze diensten efficiënt leveren. In tegenstelling tot andere bureaus hebben wij een uitgebreid netwerk van IT-specialisten en kunnen we snel talent van hoge kwaliteit vinden. We doen ook geen concessies aan de kwaliteit en maken gebruik van geavanceerde processen, toonaangevende recruitmenttechnologie, AI en een prijswinnend compliance- en operationeel team. 

Personeel vinden op de juiste manier: Bij ons draait het om openheid en eerlijkheid. Als iets goed gaat, horen we dat graag, zodat we ermee door kunnen gaan. Als iets niet goed gaat, onderzoeken we waarom en proberen we het te verbeteren. Onze eerlijke aanpak zorgt voor vertrouwen op de lange termijn.

Lees verder

Wat kun je verwachten van onze diensten?

Het zelf vinden van personeel voor functies in vast dienstverband kan lastig, tijdrovend en kostbaar zijn, vooral bij het vinden van IT-specialisten. Door gebruik te maken van onze diensten:

Kunnen we je advies geven om je bedrijf aantrekkelijker te maken voor medewerkers en ze langer te behouden.

We helpen het risico van een slechte aanwerving te verminderen door zorgvuldig te screenen, relaties op te bouwen met kandidaten en goed met ze te communiceren om hun motivatie en langetermijndoelen te begrijpen.

Bespaar je veel tijd, zodat je je kunt richten op je dagelijkse taken.

Heb je minder papierwerk.

Ons proces voor het vinden van personeel voor functies in vast dienstverband

Ons recruitmentproces is eenvoudig en overzichtelijk, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten. We houden kandidaten betrokken door regelmatig met ze in gesprek te gaan en we houden je altijd op de hoogte van de voortgang. Dit is hoe we te werk gaan:

Cultuurmatch

3

We leren je bedrijf beter kennen om te begrijpen welk type persoon goed in jouw bedrijfscultuur past. Dit is cruciaal bij het selecteren van kandidaten.

Marktinzichten

2

We kijken naar de bredere arbeidsmarkt en analyseren de beschikbaarheid van kandidaten. We beoordelen ook hoe aantrekkelijk je functie is in vergelijking met concurrenten, rekening houdend met salaris, arbeidsvoorwaarden en carrièreperspectieven.

Sollicitatiegesprekken regelen

6

Onze consultants regelen de sollicitatiegesprekken en zorgen ervoor dat kandidaten goed voorbereid zijn. We beantwoorden vragen voor en na de gesprekken en geven feedback aan zowel succesvolle als minder succesvolle kandidaten, om ervoor te zorgen dat elke kandidaat een positieve ervaring heeft en om de reputatie van jouw bedrijf te beschermen.

Aftrapbijeenkomst

1

We starten met een gesprek om je verwachtingen helder te krijgen. Dit kan persoonlijk of via een videocall zijn. Als je geen functieomschrijving hebt, helpen we je er een te maken door uitgebreide vragen te stellen om ervoor te zorgen dat je het juiste talent aantrekt.

Onderhandelen over salaris en voorwaarden

7

We assisteren bij het managen van de verwachtingen van de kandidaat met betrekking tot het salaris en de voorwaarden, zodat zowel jij als de kandidaat
tevreden zijn met de uiteindelijke overeenkomst.

Shortlist controleren

5

We stellen een lijst op met de meest geschikte kandidaten en nemen contact met hen op om te controleren of hun vaardigheden, ervaring en carrièredoelen passen bij je bedrijf.

Maatwerkoplossing

4

Onze consultants zijn deskundigen in hun vakgebied en bedenken op maat gemaakte oplossingen. Ze komen met frisse ideeën om kandidaten aan te trekken die graag voor jouw bedrijf willen werken. We maken ook gebruik van ons netwerk en kunnen advertenties, e-mails, sociale media en meer inzetten om geschikte kandidaten te vinden.

Ontdek waarom onze klanten en kandidaten graag met ons team samenwerken en ons aanbevelen aan hun collega's. Neem vandaag nog contact op met ons recruitmentbureau voor IT-specialisten voor een vrijblijvend gesprek over jouw wensen.

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Gravitas Recruitment Group (Nederland) BV, Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
Zoek 14 vacatures

Zoek 14 vacatures