Software Developer Vacatures

Gespecialiseerde software developer vacatures - Versnel je zoektocht naar een baan. 

Als je op zoek bent naar je volgende baan als software developer, zoek dan hieronder in onze IT-vacatures. Of registreer je gegevens en wij helpen je bij het vinden van de IT-banen die bij jouw vaardigheden en ervaring passen. 

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van ervaren IT-professionals bij het vinden van een vaste of tijdelijke baan in heel Nederland. 

Door ons te richten op functies op mid-senior niveau, in .NET, Javascript, PHP en de andere IT-development functies, hebben we onszelf gepositioneerd als echte specialisten in het inhuren van IT-professionals. 

Ons ervaren, vriendelijke team heeft een grondige kennis van de benodigde technische vaardigheden, het IT-jargon en hoe een nichefunctie past in de bredere technische stack van een bedrijf. Dit betekent dat we de rol van een klant kunnen uitleggen, wat ze willen bereiken en hoe het aan jouw carrièredoelen kan voldoen. 

Ons doel is om jou een perfecte nieuwe IT-baan te bezorgen die je carrièredoelstellingen verbetert.  

IT-development jobs

Onze klanten werken met ons samen om mensen aan te werven voor een verscheidenheid aan functies op het gebied van IT-development. Hier zijn een paar voorbeelden van niche functies waar we voor werven: 

  • JavaScript Developer
  • .NET Developer
  • PHP Developer
  • Backend Developer
  • Full Stack Developer 
  • Frontend Developer
  • Software Engineer
  • IT Consultant
  • Software Developer 

We werken voor klanten aan diverse rollen op locatie, op afstand en hybride functies. 

Hoe vind je de juiste IT-baan? 

Door een actieplan op te stellen kun je je volgende carrièrestap versnellen en ervoor zorgen dat deze voldoet aan je doelen op de langere termijn. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste baan in IT te vinden. 

Verbeter je CV: Benadruk je belangrijkste technologische vaardigheden met behulp van bullet points, voeg een volledige en nauwkeurige beschrijving van je relevante ervaring toe en zorg ervoor dat iemand anders het naleest. 

Bepaal de criteria voor het zoeken naar een baan: Ben je op zoek naar een tijdelijke of een vaste baan, wil je werken op kantoor of ben je op zoek naar hybride werk of werk op afstand, wat voor tarief/salaris zoek je, zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden die je nodig hebt, enz... Als je een lijst hebt gemaakt van wat je zoekt, beslis dan wat essentieel is voor je volgende stap en waar je bereid bent compromissen te sluiten. 

Werk met een recruitmentbureau dat je kunt vertrouwen: Ok, we zijn misschien een beetje bevooroordeeld, maar recruitmentbureaus werken echt. Zorg ervoor dat je een recruitmentbureau kiest met een goede reputatie, consultants die in jouw specialisme werken en controleer hun accreditaties en achtergrond. Gravitas bestaat bijvoorbeeld al meer dan 13 jaar en heeft meer dan 44 onderscheidingen en accreditaties

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Site by
Zoek 20 vacatures

Zoek 20 vacatures