Ontdek onze vacatures voor IT Recruitment Consultants.

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in IT-recruitment? Maak kennis met Gravitas, een internationaal IT-recruitmentbureau waar talent voorop staat. Met 9 kantoren over de hele wereld, waaronder ons kantoor in Rotterdam, in het hart van de Nederlandse tech community.

Of je nu een ervaren recruiter, een salesprofessional of een trainee bent: bij ons ben je verzekerd van een concurrerend salaris en de volledige ondersteuning die je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken.

Ontdek onze cultuur 

Bekijk onze IT Recruitment Consultant Jobs op onze group carrière site. 

Ons team en carrières

Ons groeiende team in Rotterdam werkt vanuit een modern kantoor dat gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Binnen ons team heerst een levendige en vriendelijke sfeer, onder leiding van regiodirecteur Rick van Eeden. Met meer dan 17 jaar leidinggevende ervaring zorgt Rick ervoor dat ons bedrijf de juiste koers vaart.

Of je nu net bent afgestudeerd, eerder in sales hebt gewerkt in een andere branche, of een doorgewinterde recruiter bent: met ons prijswinnende opleidingsprogramma helpen we je jouw carrièredoelen te bereiken.

Ontmoet ons team

We zijn Gravitas

Wij nemen talent serieus en streven ernaar professionele en financieel en persoonlijk lonende loopbanen in werving te bieden.

Of je nu je eerste baan in de werving overweegt, je volgende carrièrestap zet, of een doorgewinterde recruiter bent, wij kunnen een overvloed aan wereldwijde kansen bieden.

We bieden ook een diverse en inclusieve cultuur, Princess Royal-geaccrediteerde, meervoudig bekroonde training, onbegrensde verdienmogelijkheden en een scala aan andere voordelen.

Onze 'Gravitoniërs' zijn serieus gemotiveerde, veerkrachtige en toegewijde individuen die gepassioneerd zijn over meer dan alleen werving. Ze streven ernaar gemeenschappen met elkaar te verbinden en levens te transformeren.

Ontmoet ons team

Waarom kiezen voor Gravitas?

Als je bij ons komt werken als IT Recruitment Consultant, maak je deel uit van een snelgroeiend team. Ons doel? Een van de beste IT-recruitmentbureaus in het land worden.

Je krijgt kansen en ondersteuning van een internationale organisatie, en de mogelijkheid om snel carrière te maken in een dynamische omgeving.

We willen je de juiste tools en vaardigheden geven om uit te blinken. Daarnaast zorgen we ook goed voor onze medewerkers, met programma's om de balans tussen werk en privé te vinden.

Bij Gravitas kun je rekenen op:

  • Onbeperkte commissie
  • Duidelijke carrièremogelijkheden
  • Het beste ontwikkelingsprogramma voor afgestudeerden en stagiairs in de branche (bekroond met 2 Investing In Talent Awards)
  • Welzijnsprogramma, ontwikkeld door medewerkers
  • Flexibel werken
  • Reizen over de hele wereld
  • Teamuitjes en gezamenlijke lunches...

Ben jij een goede match voor Gravitas?

Onze kernwaarden zijn Respect, Integriteit, Passie en Excellentie, en deze waarden dragen bij aan onze goede reputatie in de branche.

Als lid van ons team krijg je de kans om met diverse klanten en kandidaten samen te werken, relaties op te bouwen en jouw eigen succes vorm te geven. Je kunt rekenen op ondersteuning, niet alleen van je manager en collega's, maar ook van een internationaal recruitmentbedrijf met geavanceerde technologie en een prijswinnend compliance- en operationeel team.

Ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer voor een van onze IT Recruitment Consultant vacatures of stuur ons direct jouw CV.

Ons kantoor

Rotterdam

+31 88-5380000
Building Calypso, Kruisplein 480, Unit 2A.1, 3012 CC Rotterdam, Nederland

Awards & onderscheidingen

We hebben talloze prijzen gewonnen voor ons werk. Bekijk onze pagina met awards.

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Gravitas Recruitment Group (Nederland) BV, Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
Zoek 14 vacatures

Zoek 14 vacatures