Role: Associate Directeur

Jurriaan begon zijn carrière in de sales in 2010 en heeft ruime ervaring in uiteenlopende functies. In zijn carrière heeft hij zeer succesvolle teams geleid en getraind, en honderden mensen aan een vaste baan of freelance functie geholpen. Hij kwam in 2020 bij de R2 Group en was in zijn rol als Managing
Partner verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast leidde en trainde hij zowel de vaste als de freelance teams en hielp hij bij de sales en groei. Hij is ongelooflijk trots op de overname van R2 Group door Gravitas. Hij is enthousiast over zijn positie als directeur van Gravitas, eerste kantoor in Nederland en de doorgroeimogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Jurriaan heeft een passie voor recruitment omdat het mensen bij elkaar brengt en hij vindt het geweldig om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities door de juiste mensen te vinden.

Hij geeft als eerste toe dat het een branche is waar je hard moet werken, maar hij geniet hiervan omdat er ook eindeloze groeimogelijkheden zijn. Bovendien houdt hij ervan om jonge consultants op te leiden en zo te helpen bij hun ontwikkeling.

Buiten het werk om brengt Jurriaan graag tijd door met zijn gezin, sport hij graag en kijkt hij graag voetbal.

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Site by
Zoek 20 vacatures

Zoek 20 vacatures