Detacheringsbureau -
IT-specialisten

Heb je moeite om de juiste IT-professionals te vinden voor je ontwikkelingsproject of team? Gravitas is gespecialiseerd in het vinden van bekwame en ervaren IT-freelancers in heel Nederland. 

We streven ernaar om het proces zo snel, stressvrij en transparant mogelijk te maken. Wij helpen je: 

  • Toegang te krijgen tot gespecialiseerde ontwikkelaars via ons brede netwerk van getalenteerde freelancers met expertise in bijvoorbeeld .NET, JavaScript en PHP. 
  • Met een op maat gemaakte oplossing voor het werven van tijdelijk personeel 
  • Met onze grondige, efficiënte en kwalitatief hoogstaande aanpak in één keer een goede aanwerving te realiseren.

Heb je zowel tijdelijke als vaste vacatures? Wij kunnen je helpen! Lees meer over onze diensten.

Lees meer over onze diensten

De voordelen van het inhuren van freelancers via Gravitas

Er zijn veel voordelen verbonden aan het inhuren van freelancers voor softwareontwikkeling op interim-basis.

Het inhuren van freelancers is een geweldige oplossing voor kortlopende projecten, het regelen van vervangend personeel en het verkrijgen van specialistische vaardigheden terwijl het kosteneffectief blijft.

Als je Gravitas gebruikt voor het inhuren van freelancers, krijg je toegang tot onze exclusieve netwerken van freelance ontwikkelaars, zodat je niet alleen je vacatures kunt invullen, maar dit ook snel en efficiënt kunt doen.

We hebben tal van bedrijven geholpen bij het opbouwen van hun freelance personeelsbestand, met als resultaat een hogere productiviteit, resultaten van hoge kwaliteit, minder administratie en lagere kosten.

Waarom we communicatie en transparantie belangrijk vinden

Wat ons onderscheidt van andere wervingsbureaus is onze transparante en vriendelijke aanpak. Wij geloven dat goede communicatie in twee richtingen de sleutel is tot het vinden van de juiste freelancer voor jouw behoeften. Ons team van specialisten neemt de tijd om te luisteren naar de specifieke eisen van jouw bedrijf en biedt voortdurende ondersteuning tijdens het wervingsproces.

Het gebruik van technologie en robuuste processen

Bij Gravitas maken we gebruik van de kracht van wervingstechnologie en AI om het wervingsproces te stroomlijnen en administratieve lasten te verminderen. Ons bekroonde compliance- en operationeel team staat klaar om contracten te verwerken, te adviseren over juridische kwesties en urenregistratie en facturatie op te zetten, zodat kwaliteit en snelheid gewaarborgd zijn. We nemen nauwkeurigheid, compliance en veiligheid serieus en bieden ons team en onze klanten de nodige hulpmiddelen en ondersteuning.

Wat je kunt verwachten als je besluit samen te werken met Gravitas

Het werven van personeel op freelance basis gaat snel en er is veel vraag naar bekwame kandidaten. Het is belangrijk om een soepel proces te hebben dat hen betrokken houdt en je helpt om het beste talent aan te trekken ten opzichte van je concurrenten. 

De shortlist controleren

4

We screenen alle kandidaten om hun werkvergunning, vaardigheden en ervaring te controleren.

Wervingsadvies

2

Het is belangrijk om inzicht te hebben in de gespecialiseerde markt, de beschikbaarheid van kandidaten en hoe concurrerend jouw salaris is.

Sollicitatiegesprekken

5

Onze gespecialiseerde recruiters helpen bij het regelen van sollicitatiegesprekken, bereiden kandidaten voor en begeleiden hen, zodat iedereen een positieve ervaring heeft met jouw merk. We geven ook feedback, zodat ze weten of ze een positief of negatief resultaat hebben behaald.

Aanbod

6

Samen met jou onderhandelen we over het salaris, de startdatum en houden we contact over eventuele contractkwesties.

Plan van aanpak

3

We stellen een strategie op om kandidaten aan te trekken, raadplegen onze kandidatendatabase en nemen contact op met de meest geschikte freelancers. Onze proactieve aanpak houdt rekening met de beste kanalen om jouw IT-professionals te bereiken.

Omvang van de functie(s)

1

We organiseren een persoonlijk gesprek of een gesprek op afstand, wanneer het jou uitkomt, om inzicht te krijgen in de details van de functie, de duur van het contract en de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn. Voor tijdelijke functies wordt de duur van het contract vooraf bepaald.

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Gravitas Recruitment Group (Nederland) BV, Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
Zoek 14 vacatures

Zoek 14 vacatures