Role: Regionaal Directeur

Rick begon zijn recruitmentcarrière in 2006. De eerste 11 jaar werkte hij bij een internationale technologie recruiter voordat hij in 2018 de R2 Group oprichtte.

Rick's carrièrehoogtepunt is de overname van de R2 Group door Gravitas, wat hij ziet als een erkenning van jaren hard werken, toewijding en passie voor recruitment op het gebied van IT. De overname gaf hem de kans om de Nederlandse activiteiten binnen de Gravitas Group te ontwikkelen en hij richt zich op het creëren van betekenisvolle carrières voor iedereen.

Ondanks dat hij de operationele kant van het bedrijf leidt, is Rick ook het 'gezicht' naar klanten en is hij nog steeds sterk betrokken bij het recruitmentproces. Hij houdt ervan om zich te richten op nieuwe bedrijven en een van de dingen die hem motiveert, is het vinden en ondersteunen van nieuwe klanten om hun personeelsdoelen te bereiken.

Ricks passie voor recruitment komt voort uit het verschil willen maken. Hij vindt werving en selectie de meest pure vorm van sales, omdat hij gelooft dat het matchen van mensen een echte vaardigheid is waarbij je uiteindelijk een groot verschil maakt in iemands leven. Hij geniet nog steeds van positieve feedback van tevreden klanten en kandidaten en houdt ook van de uitdaging om iets negatiefs om te zetten in iets positiefs.

Buiten zijn werk en als hij niet met zijn gezin bezig is, is Rick erg gepassioneerd over beleggen op de aandelenmarkt. Op sportgebied is hij een fanatiek tennisser en Formule 1-fanaat.

Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Gravitas Recruitment Group (Nederland) BV, Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland
Zoek 18 vacatures

Zoek 18 vacatures