Back to insights

Gravitas neemt R2 Group over in Nederland

2 jaar ago by Gravitas Recruitment Group

Met de overname van R2 Group, een Rotterdams recruitmentbedrijf, kondigt Gravitas een nieuwe belangrijke mijlpaal aan in onze groeistrategie.  

De R2 Group, 5 jaar geleden opgericht, levert gespecialiseerde recruitment diensten voor vaste en interim functies in de IT-sector in heel Nederland en heeft een omzet van €8 miljoen.

Deze nieuwste strategische acquisitie in Nederland versterkt onze Europese aanwezigheid verder en is een belangrijk onderdeel van onze uitbreidingsplannen, waarmee we nu wereldwijd 9 kantoren in 5 landen hebben.

De toevoeging van R2 Group aan ons portfolio versterkt ook het Gravitas managementteam met de uitbreiding van het senior team met Rick van Eeden, oprichter van R2 Group, en Managing Partners, Jurriaan van Leeuwen en Mark Priems.

Jonathan Ellerbeck, medeoprichter en CEO van de Gravitas Group, zei namens de Raad van Bestuur van de Gravitas Group: "Na de benoeming van Kurt Schreurs om de internationale uitbreiding te leiden en de opening van ons kantoor in München, zijn we op zoek gegaan naar strategische overnames om onze grootse groeiplannen te ondersteunen - het is van het grootste belang om bedrijven te vinden die aansluiten bij ons bedrijfsmodel en ons doel en onze waarden.  We zijn dan ook enthousiast om iedereen van de R2 Group te verwelkomen bij de Gravitas Group. We zijn ervan overtuigd dat Rick, Jurriaan, Mark en het team onschatbare ervaring, bewezen managementkwaliteiten en een unieke kennis van de Nederlandse markt voor IT-recruitment zullen meebrengen. Dit zal onze internationale aanwezigheid verder versterken. Ons doel is om oplossingen te creëren die de ambities van onze klanten en kandidaten ondersteunen, in steeds meer landen".

Rick van Eeden, oprichter van R2 Group: "Ik ben blij dat R2 Group de kans heeft gekregen om deel uit te maken van de Gravitas Group en de groep in Nederland te vertegenwoordigen.  Het is zo'n belangrijke periode in de geschiedenis van R2 Group en het is erg spannend dat we deel gaan uitmaken van de ongelooflijke ontwikkeling die Gravitas Group doormaakt.  Het delen van onze kennis en middelen zal ons uiteindelijk allebei sterker maken. De infrastructuur, ondersteuning en reputatie die horen bij een organisatie als de Gravitas Group, zullen R2 Group een solide basis geven, waardoor we sneller kunnen groeien en onze klanten de beste IT-recruitmentoplossingen kunnen blijven bieden."

Deel dit

You may be interested in...

Tech talent: Top tips om het beste tech talent te vinden

Lees nu

Inzichten: Invloed van marktveranderingen op tech recruitment in 2024

Lees nu
Volg ons
Contact opnemen

Of registreer hier je CV.

© Gravitas Group 2023Site by
Zoek 20 vacatures

Zoek 20 vacatures